Emil Jönrup och Tommy Eriksson på Jönrup & Eriksson Patentbyrå

Patent för startups i Skövde

Här får ditt startup hjälp av erfarna patentkonsulter för att skapa största möjliga affärsnytta. Vi finns i Göteborg och vänder oss i första hand till företag på västkusten och i södra Sverige. Tack vare geografisk närhet och bra kommunikationer kan vi snabbt vara på plats i Skövde. Givetvis finns alternativen att ni besöker oss eller att vi ordnar med ett digitalt möte.

Oavsett om du har en idé eller en färdig produkt, som du överväger att skydda, så får du förstklassig patentrådgivning för att stötta ditt företags affärsmål. Det innefattar råd om inriktning på en eventuell patentansökan för att ge maximalt värde. Vi erbjuder också en motsvarande patentansökan för att få optimalt skydd. Du kan även få en ”second opinion” på era befintliga patenträttigheter.

Vi ger dig också hjälp att navigera i det patentlandskap som finns för ert teknikområde för att undvika patentintrång.

För oss är det viktigt att ta oss den tid som krävs för att förstå ditt företags verksamhet och utmaningar. Vi förstår också att en startup ofta har begränsade ekonomiska resurser och att kostnadskontroll är speciellt viktigt för er. Tack vare våra låga omkostnader och ett effektivt arbetssätt kan du få högkvalitativa patenttjänster till ett förhållandevis lågt pris.