Emil Jönrup och Tommy Eriksson på Jönrup & Eriksson Patentbyrå

Patentrådgivning i Skövde

Här får du patentrådgivning med fokus på att skapa största möjliga affärsnytta för ditt företag. Vi finns i Göteborg och vänder oss i första hand till företag på västkusten och i södra Sverige. Tack vare geografisk närhet och bra kommunikationer kan vi snabbt vara på plats i Skövde. Givetvis finns alternativen att ni besöker oss eller att vi ordnar med ett digitalt möte.

Oavsett om du har en idé eller en färdig produkt, som du överväger att skydda, så får du förstklassig patentrådgivning för att stötta ditt företags affärsmål. Det innefattar råd om inriktning på en eventuell patentansökan för att få maximalt värde. Vi kan också erbjuda en motsvarande patentansökan för att få optimalt skydd. Du kan även få en ”second opinion” på ditt företags befintliga patenträttigheter.

Du får också hjälp att navigera i det patentlandskap som finns för ditt teknikområde för att undvika patentintrång.

För oss är det viktigt att ta oss den tid som krävs för att förstå ditt företags verksamhet och utmaningar. Tack vare våra låga omkostnader och ett effektivt arbetssätt kan du få rätt råd i varje given situation till ett förhållandevis lågt pris.